måndag 16 mars 2009

Uppladdad och fit for fight!

Godmogon i alla stugor! Måndag morgon och jag känner att jag verkligen älskar måndagar! En helt oskriven vecka ligger framför oss, vilken underbar känsla! Tänk så mycket vi kan göra av denna veckan! Idag ligger dimman tät över Uddevalla och det tyder på att...det går mot vår!

Troligtvis kommer denna dag att bli solig och fin! Tidigt på våren är det alltid dimma här...Vänerdimma sägs det, då det anses komma från Vänern. Visst är jag glad för vackert vårväder men samtidigt bekymrad över den sommar som vi förmodligen inte får.

Jag kommer oavsett att njuta av våren och får ju faktiskt en liten fingervisning här på bloggen var det är bäst att semestra i år. Där frosten ligger kvar där blir bästa sommaren och det är inte västkusten detta år!

Fast än är inte hoppet ute...Kanske vi kan få lite välgörande kyla i mars ännu, det är bara den 16:de idag...Planerar du semester i Turkiet så skall du kolla in HÄR!! Där får du reda på vad du kan hitta på för kul på en turkietsemester! Ha nu en fin dag alla och njut av denna underbara dag!!

Inga kommentarer: