lördag 7 mars 2009

Godmorgon alla denna härliga söndag!

Idag har vi +1,5 grader här i Uddevalla. Då borde det ju varit regn som ramlar ner men till min förtvivlan så är det snö!

Mitt inlägg om marsvädret hamnade i fel blogg härom dagen, så nu kommer det igen! ni som ännu inte har fått ta del av min teori kan nu göra det!

Enligt min teori om marsvädret så ska vi ha kallt denna månad för att få en bra sommar, men vi behöver ju inte ha någon snö!!Mars månad 2006 var mycket kall. Vi hade frost 1-27/3, i fyra veckor med upp till -15,5 grader. Första dagen med mildväder var 28 mars med + 3,4 grader. Sommaren efteråt blev den varmaste på många år!

Året efter blev avsevärt sämre. Mars månad 2007 var mycket mild. Endast tre dagar med minus 3 som toppnotering. Sommaren blev därefter, helkass! Fjolåret gav oss två veckors frost i mars och vi fick en bra sommar!

Så HOPPAS NU på frost i mars, för den stundande sommarens skull!!
Carpe Diem! När vi sen fångat den så gör vi som vanligt det bästa av denna dag. Var rädda om varann! Tänk på att du skapar god stämning genom att själv vara glad och positiv! Ha nu en underbar dag alla, hälsar allas er Fenixmona!

Inga kommentarer: