måndag 23 februari 2009

Fenixmona på husvisning!

Godmorgon i alla stugor denna semlans dag! Här i Uddevalla har vi 3 minusgrader så kylan hänger i. I fredags var vi med Wictoria och Christian och tittade på hus.

Huset såg så fint ut och låg väldigt vackert. Så här var det beskrivet: Boarea 140 m2. 5 rum, varav 2 sovrum. Biarea 25 m2. Tomtarea 10 742 m2. Äganderätt. Tomtarea 10 742 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt med bärbuskar och fruktträd etc. i övrigt betesmark. Det var en hög mysfaktor i detta hus så någon kommer säkert att köpa det. Gudskelov så blir det i alla fall inte våra ungdomar!!Det skulle kosta mer att få detta hus i stånd än det hade kostat att köpa det! Så här stod det om källaren:

Källarplan:. Under en del av huset samt utgör s.k. råkällare för hydroforanläggning - källardelen har dräneringsproblem. Ja, det var väl bara förnamnet för hela källaren flöt av vatten och det var inte nytillkommet precis! Vi var ett jättegäng som var med och tittade i fredags. Wictoria var så glad att Espen, hennes svåger var med också. Synd att de bor så långt bort, för idag är det dags för nästa husvisning! Detta hus verkar vara avsevärt bättre och det är VARUDEKLARERAT!!

Bilder och beskrivning av detta hus verkar vara mycket lovande! Härlig öppen lösning mellan kök och vardagrum med öppen spis som avdelare, altan såväl under tak som utan tak på husets gavel, stort allrum med öppen spis, 5 sovrum mm. Dessutom stor friliggande garagebyggnad i tegel som ligger bekvämt i framkant på fastigheten. Ena delen av byggnaden har rejält dubbelgarage och andra delen har stor hall med högt till tak. Vi ska dit klockan fyra i eftermiddag så håll nu tummarna för att det är ett bra hus!! Ha nu en fin dag alla och ta det lugnt med semlorna så ni inte får ont i magen!

Inga kommentarer: