söndag 22 november 2009

Drive in vaccinationer, snabbt och enkelt!

Yngste sonen vaccinerade sig igår, snabbt och enkelt, då Sotenäs Nya Vårdcentral hade drive in vaccinering. bara att veva ner rutan i bilen, hålla fram armen, vaccinerat och klart på under en minut!

Vännen Kerstin bjuder på denna otäcking från sitt fotoarkiv och kåserar lite om väder, otäcka djur och vaccinationer.
"Vilken jäkla höst som drabbats oss här i Svedala i år. Grundvattnet kommer väl att stiga i nivå över öronen snart, eller vad tror ni????? Men nu skall vi inte bara gnälla, för vi har inte haft attack av vare sig smågrisar eller annat (jo, det förstås, jag hade ju tydligen en usling till fästing som smygit sig på mig, men doktorn rådde bot på det med piller i burk). Vi får hålla tummarna nu för att det inte slinker in någon jul-gris med basilusker. Vi har inte bestämt heller om vi skall ta sprutan eller inte!?!?!? Vaccineringen verkar dra ut på tiden också. Nä…. vi får väl öka på mängden med sprit, så kanske man klarar sig ….ja, jag menar hand-spriten, vad annars ????"

Ha en bra dag alla och förvalta din dag bra! Tänk på att denna dagen inte går i repris! Le mot världen och du får leenden tillbaka!

Inga kommentarer: