måndag 4 januari 2010

Gästbloggare & Tomson och Simon i Torekov!

Idag är det vännen Kerstin som skriver apropå att Cesar har tagit Bosses soffhörna.


"Ser ju att Cesare trivs gott både utom- o inomhus och har funnits sig tillrätta med sitt liv som Wejernvikare. Verkar inte som att snöspaden får vila allt för länge till, på onsdag är det tydligen tänkt att vi skall få lite mer utdelning här. Tror inte att ni är borträknade i den utdelningen heller … så det så. Men mitt uppe i all kyla o snö så är det lite lättare att gilla läget pga att det är ju så vackert dekorerat ute var man än vänder blicken.

Skall försöka att hinna ut lite mer och föreviga vinterlandskapet, men det skall ju jobbas emellanåt också. På tal om ett inlägg häromdagen på Cesares placering i soffan i Bosses egen hörna….. skrattade mer än gott och kunde nästan höra Bosses röst när han kom in och får syn på kissens helt totalt avslappade placering i hans ring-hörna. Men, tänkte att de måste väl kunna dela på denna hörna broderligt. Bosse kan ju dra fördel av att lillen kan skänka lite go värme till en frusen Bosse."

Tack Kerstin för detta inlägg och de finna upplysande bilderna...de värmer gott vilket inte det kommande snöovädret lär göra! Avrundar dagens inlägg med härlig musik med Hotlanders och Tomson & Simon. Glöm inte att rösta idag! I morgon gäller det!

Skicka bara ett mail till

radio-88@telia.com och skriv i ämnesraden: Rösta

I mailet skriver du bara:
 
Old Faithful  -  Tom Tomson Lindqvist Ditt namn och telefonnummer...KLART!! Så lätt!

Inga kommentarer: